HuNter proglašen za 14. najboljeg igrača sveta

Jedan od najboljih igrača sa ovih prostora i dugogodišnji član G2, Nemanja ”huNter” Kovač, proglašen je za 14. najboljeg igrača sveta u 2022. godini, što je stvarno sjajan uspeh i lepa nagrada za uložen trud u proteklih 12 meseci!

  • 0
counter-strike2 Foto: CS:GO/ Valve

Po treću godinu zaredom Nemanja se nalazi na listi najboljih igrača godine. Bio je deo prvog balkanskog tima koji se plasirao na jedan Major turnir, što je bio jedan od ključnih uspeha zbog kojeg je dobio priliku u organizaciji kao što je G2.

Iako verujem da oni sami nisu zadovoljni ostvarenim rezultatima, posebno u prethodnoj godini, huNter je tokom cele godine bio veoma konstantan, zbog čega se zasluženo nalazi na ovako visokoj poziciji.

Tek krajem godine je uspeo da se domogne prvog trofeja, čime su prekinuli lošu seriju organizacije sa porazima u finalima. Zbog toga imamo razloga da budemo uzbuđeni da vidimo šta su nam pripremili za 2023. godinu.

Prošle godine je bio na 12. mestu!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA