CS:GO ekipe Partizana i G2 zajedno gledali Evroligu: Crno-bela porodica ugostila nemački tim

Veoma lepa scena dolazi iz Beogradske arene

  • 1
G2, Esport Partizan, CS go Foto: Esport Partizan

Košarkaši Partizana su na svom terenu, pred prepunom Arenom uspeli da dođu do veoma važne pobede u Evroligi protiv Baskonije sa 83:65, dok su kao podršku imali i još jedan deo iz sportskog društva crno-belih, pošto su CS:GO igrači iz esport sekcije Partizana bili prisutni, gde su i oni ugostili čuveni G2 Esport CS:GO tim.

Iako je središte G2 tima u Berlinu, oni su stigli u Beograd, gde u Relog Media trening centru pripremaju za grupnu fazu BLAST Spring turnira, ali i za IEM Katowice 2023, dok s druge strane Partizan svoje misli trasira ka kvalifikacijama za ESL Pro ligu.

Veza između Partizana i G2 se ogleda i u tome što najiskusniji među crno-belima, Luka "Emi" Vuković ima pozamašno iskustvo u raznim CS:GO ekipama, te je tako igrao zajedno i sa dvojcem iz G2 ekipe, sa Nemanjom i Nikom Kovačem. Nemanja "huNter" i "Emi" su zajedno igrali u ekipi iNation/Valiance/CR4ZY, dok je nešto kratko i tokom 2015. igrao sa dosta popularnijim "NiKo" Kovačem.

Izuzev "huNtera", društvo u Areni iz njegovom tima su mu pravili i Džastin Savidž "jks", kapiten Rasmus Nilsen "HooXi", kao i trener Jan "Swani" Miler. S druge strane, Partizan je došao u kompletnom sastavu, a pored ekipe se našao i predsednik esport sekcije, Jovan Mijailović.

Video: Klinac od 8 godina postao najmlađi profi igrač Fortnajta na svetu: Ali mu ne daju da zarađuje novac!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DELIJA

    15. januar 2023 | 21:38

    TAKO TAKO PRVO GLEDAJTE OVE NIZELIGASE A ONDA NARAVNO NASU ZVEZDU LEPOTU❤️❤️❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA