Vreme čitanja: oko 1 min.

OG CS:GO sastav ostao bez Nexe tik pred kvalifikacije za BLAST Paris Major RMR

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo jedan dan pred početak zatvorenih kvalifikacija za BLAST Paris Major RMR, OG esports je objavio da će Nemanja ”nexa” Isaković napraviti privremenu pauzu od profesionalnog CS:GO-a. Zameniće ga bivši rifler ekipe, Nikolaj ”niko” Kristensen.

  • 0
counter-strike-csgo-2 Foto: Valve/Counter Strike:Global Offensive

Nexa i OG nisu dali razlog za njegov odlazak, ali je tajming svakako loš za ekipu. Imajući u vidu da su izgubili veoma iskusnog IGL-a, njihove šanse za plasman na BLAST Paris Major RMR su potencijalno opale. Nije nam poznato koji član tima će preuzeti odgovornosti kapitena, kako nijedan igrač – degster, flameZ, NEOFRAG, F1KU, niko – nema previše iskustva na ovoj poziciji, barem u profesionalnom okruženju.

Još jedan potencijalni problem je niko, za koga se postavlja pitanje da li je dovoljno pripremljen za ovako važan turnir – otkako ga je OG prebacio na klupu u maju 2022. godine, odigrao je samo nekoliko profesionalnih mečeva sa ekipama Astralis Talent i NtK.

Pored vesti da će nexa napraviti pauzu, OG je najavio da će tim kvalifikacije igrati iz njihovog bootcampa u Varšavi.

Zatvorene kvalifikacije za evropski RMR će se odigrati od 16. do 19. februara. OG trenutno ima jednu pobedu i jedan poraz.

Da li će OG uspeti da se snađe bez nexe?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA