Vreme čitanja: oko 1 min.

NiKo odbio ponudu Saudijaca! Ostaje u G2!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od najboljih Counter Strike igrača na svetu Nikola ”NiKo” Kovač je doneo odluku da karijeru nastavi u G2 Esportsu i pored ogromne ponude saudijske organizacije Falcons!

  • 0
counter-strike-csgo-2 Foto: Valve/Counter Strike:Global Offensive

Poslednjih nedelja se mnogo spekulisalo o mogućem odlasku Nikole iz G2, da bi prošle nedelje pojedini mediji naveli da su pregovori pri kraju. G2 je navodno prihvatio ponudu, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo videti najveći transfer u istoriji esporta, ali NiKo ima druge planove. OSTAJE U G2!

NiKo je glavna zvezda G2 Counter-Strike tima otkako se pridružio organizaciji u oktobru 2020. NiKo i G2 su zajedno osvajali nekoliki velikih CS:GO turnira, kao što su BLAST Premier World Finals u decembru 2022.godine, IEM Katowice u februaru 2023. godine i IEM Cologne krajem leta.

Falcons je želeo da Nikola bude deo njihovog novog rostera, koji vodi legendarni trener Zonic. Saudijska organizacija je ranije ovog meseca već stavila četiri igrača na klupu i očekivalo se da će napraviti ekipa sa Magiskom, Snapijem i NiKom, ali će sada morati da promene planove.

Da li ste zadovoljni ovim raspletom situacije?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA