Vreme čitanja: oko 1 min.

Valve zvanično obustavio podršku za CS:GO

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ulazimo u novo poglavlje Counter-Strike istorije.

  • 0
counter-strike-csgo-2 Foto: Valve/Counter Strike:Global Offensive

Posle više od 10 godina dominacije na frontu FPS igara, Gejb i kompanija su zvanično ukinuli podršku za CS:GO. Ovo znači da će igra ostati ”zamrznuta” u svojoj trenutnoj verziji i da više neće dobijati apdejte i pečeve. Sav fokus sada prelazi na Counter-Strike 2, sledeću igru u serijalu kojoj su i te kako potrebne ispravke.

Tehnički i dalje možete da igrate CS:GO na Steamu preko njegove beta verzije, a ovde možete pronaći uputstvo kako da je pokrenete. Međutim, kako vreme bude prolazilo i kako Valve bude menjao Counter-Strike koordinator, mnoge fundamentalne funkcije u igri će se ”pokvariti”, to jest više neće funkcionisati. Kako je Valve istakao, jedna od ovih funkcija je pristup inventaru, što znači da će CS:GO vremenom postati praktično neigriv.

Counter-Strike: Global Offensive je ušao u istoriju kao jedna od najboljih i najznačajnijih FPS igara svih vremena, ali ovo nije kraj za CS. Nadamo se da Valve ima velike planove za Counter-Strike 2 u godini pred nama!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA