Vreme čitanja: oko 1 min.

Zašto je broj CS2 igrača ponovo naglo skočio?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je ovo jedini razlog?

  • 3
cs2-counter-strike-2-ss-24-56 Foto: Valve

Početkom februara je izašao A Call to Arms update, zajedno sa prvom Counter-Strike 2 kutijom, Kilowatt Case. Igra je u ovom periodu zabeležila veliki skok u broju igrača, što pokazuje da je ”kozmetika” bar delimično zaslužna za uspeh kantera. Na redditu je nedavno počela diskusija na ovu temu, gde su neki korisnici bili posebno surovi.

”Budimo realni, tržište skinova i kockanje održavaju ovu igru u životu. Da Counter-Strike ima normalnu in-game prodavnicu, igra bi se odavno raspala, posebno u periodima kada Valve nije radio apsolutno ništa”.

CS2 player counts has increased a lot after Call to Arms updatebyu/MarCo2003-7-12 inGlobalOffensive

Postoji ogroman broj FPS igara sa mikrotransakcijama, ali nijedna ne može da se poredi sa kanterom. Tržište CS skinova je ozbiljna stvar, posebno ako uzmemo u obzir koliko novca tamo svakodnevno cirkuliše. Ipak moramo istaći da je A Call to Arms update takođe doneo veliki broj poboljšanja na tehničkom planu, što je sigurno bio faktor za povećanje broja igrača.

Kilowatt Case je doneo 17 novih skinova, uključujući ultra retki Kukri nož i prvi Zeus skin ikada. Case možete dobiti putem nedeljnih dropova ili ga kupiti na Steam Community marketu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA