Vreme čitanja: oko 1 min.

Igrači pate za ovom mapom: Da li ćemo je ikada videti u CS2?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova mapa nije jedina – voleli bismo da Valve posveti više pažnje i drugim zaboravljenim mapama!

  • 0
cobblestone_v2_1 Foto: Valve

Verovatno ste već zaključili po naslovnoj slici, ali ovde pričamo o čuvenom Cobblestone-u. Ovo je jedna od najpopularnijih mapa ranih dana CS:GO-a, sa skoro pet godina ”kompetitivnog iskustva”. Cobblestone je dodat u CS:GO u Winter Offensive apdejtu krajem 2013. godine, zajedno sa Overpass-om. Posle ELEAGUE Boston Major: 2018, mapa je otišla u penziju koja je, nadamo se, privremena. Posle toliko godina, kanteraši su se zapitali da li će Cobblestone ikada ugledati svetlost dana u CS2.

Jedan reddit korisnik je istakao da je izuzetno nostalgičan za mapom uprkos njenim mnogim manama (mapa je nekoliko puta redizajnirana u pokušaju da se prilagodi za kompetitivnu igru), i da se nada da će Valve jednog dana u CS2 ubaciti novu i poboljšanu verziju.

cobblestone_v2_2 Foto: Valve

Drugi igrač je rekao da misli da CS2 map pul sam po sebi mora da postane veći. U pulu se trenutno nalazi sedam mapa, od kojih su dve relativno nove – Anubis i Ancient. Kreator Cache-a FMPONE je prošlog meseca najavio da radi na osveženoj verziji mape, što znači da će potencijalno ući u pul u bliskoj budućnosti.

”Nedostaju nam fenomenalne mape kao što su Cobblestone, Cache, Train i Dust 2. I dalje mi nije jasno zašto je Inferno i dalje u pulu s obzirom da se najmanje igra na CS2 turnirima”.

Koju Counter-Strike mapu biste vi voleli da vidite u CS2?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA