≫ 

Dota 2 Battle Pass pretplata traje još samo 4 dana!

Ekskluzivne nagrade iz Dota 2 Battle Pass letnje pretplate će uskoro biti zaključane. Ovo vam je poslednja prilika da zgrabite vaše omiljene skinove!

  • 0
ti10-3-dota Foto: Valve

Milijarderska gejming kompanija Valve, koja nam je donela popularne naslove kao što su CS:GO i Half-Life, svake godine ljubiteljima Dote 2 predstavlja letnju Battle Pass pretplatu, koja je prepuna raznoraznih skinova za heroje i mini igara. Da biste je dobili, morate je kupiti na onlajn prodavnici Steam.

Svaki Battle Pass se sastoji iz takozvanih nivoa, iza kojih se kriju fenomenalne nagrade. Napredujete prostim igranjem igre i rešavanjem zadataka, ali ako želite da uzmete malu prečicu, možete da platite dodatan novac kako biste više nivoe dostigli još brže.

Iza viših nivoa se kriju sve bolje i bolje nagrade, koje su u potpunosti ekskluzivne.

Sav novac koji je zajednica potrošila na Battle Pass pojačava nagradni fond za najveći Dota 2 šampionat, The International, koji je ove godine otkazan zbog trenutne COVID-19 pandemije. Ljubitelje Dote 2 to naravno nije sprečilo da potroše mnogo novca na Battle Pass. Naime, nagradni fond za ovogodišnji The International je ponovo oborio svetski rekord, i još raste.

Battle Pass traje do 19. septembra, a nagradni fond je za sada dostigao neverovatnih $36,671,715.

ti10-nagradnifond1 Foto: Dota 2 Prize Pool Tracker

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA