Cr1t- postao prvi igrač evropskog servera sa 11k MMR-a

Danski Dota 2 profesionalac je šesti igrač na svetu kome je ovo pošlo za rukom.

  • 0
Foto: Evil Geniuses

Saport američke organizacije Zli Geniji (EG) se pridružio svom saigraču iz tima Abedu ''Abed'' Jusopu u 11,000 MMR klubu i tako postao prvi igrač na poziciji četri koji je to uradio. Ostali članovi ovog kluba pored Abeda, 23savage, gpk, epileptick1d i Karl-a igraju na midu ili na poziciji kerija.

Svestranom dancu je trebalo oko mesec i po dana da dođe do ovog rezultata, ali u svom pohodu nije zaboravio njegove tradicionalne heroje poput Trol Vorlorda, Pangolijera i Erth Spirita. Iako se EG nije takmičio na turnirima u zadnje vreme, neki njihovi članovi su ipak veoma aktivni u rangiranim mečevima. Američka EG zvezda Arteezy isto beleži dobre rezultate na američkom serveru i trenutno zauzima drugu poziciju na rang listi dok je ispred njega trenutno, kako se veruje, igrač sumnjivog profila.

I dalje sa sigurnošću ne znamo kako će izgledati sastav EG-a za novu sezonu ali bi voleli da vidimo da konačno neko izazove Team Secret, nebitno sa kog servera da dolazi. Može li tako nešto EG da uradi, nauoružani dvojcom igrača sa 11K MMR-a.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA