Valve najavio dva nova Dota 2 heroja

Posle godinu dana čekanja ljubitelji dote konačno dobijaju nove karaktere na bojnom polju.

  • 0
Foto: Valve/Dota 2

Još u novembru 2019. godine, Valve je izbacio heroje Void Spirita i Snepfajera. Od tada kompanija nije ubacila ni jednog novog heroja u svoju popularnu mobu. Valve je danas objavio da trenutno radi na novim karakterima i objavio period kada obožavaoci mogu da ih očekuju u igri.

U novom blogu Valve je izjavio da razumeju da zajednica želi da bude informisana o njihovim aktivnostima. Iako se nisu oglašavali često u prethodnom periodu, danas su odlučili da podele par novih vesti sa igračima. Otkrili smo da novi heroji stižu u igru i da možemo prvog da očekujemo u drugom delu novembra. Iako ne znamo kako će novi karakteri izgledati i koje magije će koristiti, Valve je potvrdio da tim trenutno radi na tome. Kompanija planira da se drugi heroj pojavi u Doti tokom prvog kvartala sledeće godine.

Izlazak novih heroja je uvek interesantan period pogotovo sa stanovišta esporta jer novi heroji uvek donesu promene u meta igri i često su ne izbalansirani pa Valve provodi neko vreme u peglanju ovih ''grešaka''. Spremite se da se grčevito borite za izbor novih heroja sa svojim saigračima i protivnicima ovog novembra.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA