Arteezy i Gabbi dostigli 11,000 mmr rank na svojim serverima

Igrači se pridružili malom ali odabranom klubu profesionalnih igrača.

  • 0
Foto: Valve/Dota2

Keri Zlih Genija je treći igrač tima koji je postigao ovaj rezultat dok je TNC-ov igrač Gabbi u tom poduhvatu preduhitrio svog kolegu iz tima Armel-a. Kanađanin i filipinac su to uradila u zadnjem momentu jer Valve panira da resetuje mmr sa sledećim ažuriranjem. Arteezy je tako uspeo da pobedi u trici svog rivala Kvina Kalahana sa kojim je vodio bitku za prvo mesto na Severno Američkom serveru. Njegov saigrač Abed je isto ovo uspeo da uradi pre pet meseci dok je EG saportu, Cr1t-u, ovo pošlo za rukom pre pet dana. Arteezy je na putu do 11k koristio uglavnom standardne kerije kao što su Anti-Mage, Faceless Void, Terrorblade i Void Spirit-a za partije u kojima je morao da igra mida. Iako su igrači EG-a veoma aktivni u javnim partijama, kao ekipa su prilično tihi u zadnje vreme.

Na SEA (jugoistočna azija) serveru Gabbi je okončao svoju avanturu sa nizom od devet uzastopnih pobeda. Filipinac je treći igrač sa servera sa ovim rankom a nalazi se i na trećoj poziciji na serveru iza Abed-a i 23savage-a. TNC je ovu sezonu počeo osvajanjem prvog mejdžora međutim odmori a nakon toga i pandemija su pokvarili formu u kojoj se nalazi tim. Ovo je bio i jedan od glavnih razloga zašto se tim razišao sa iskusnim koreanskim kapitenom March-om. Videćemo da li će neko od ovih timova moći da prenese dobre individualne rezultate na predstojeće turnire ove zime.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA