≫ 

BoraNija i MiLAN završili treći na ESL One Germany turniru

Regionalni Dota 2 talenti zabeležili dobar rezultat sa novim sastavom.

  • 0
windranger-dota-2 Foto: Valve/Dota 2

Ekipa mudgolemsa je sinoć izgubila od Team Liquida u polufinalu ESL One Germany turira i tako završila takmičenje na trećoj poziciji. Ne zanemarljiv uspeh tima koji je oformljen pre nepuna dva meseca a u kome igraju lokalni profesionalni igrači Duško ''BoraNija'' Boranijašević i  Milan ''MiLAN'' Kozomora. Mudgolemsi su pored treće pozicije, zaradili $45,000, što će definitivno motivisati tim da nastave da treniraju i zabeleže još bolje rezultate u bliskoj budućnosti.

Ovo je tek drugi turnir na kome sastav učestvuje, a već u grupnoj fazi se videlo da ekipa mudgolemsa neće biti lak protivnik. Grupnu fazu su završili sa tri pobede i jednim porazom, i zauzeli treće mesto među osam timova koji su prošli u plej-of. Posle pobede nad Team Liquidom u prvoj rundi, igrači su uspeli da postanu prvi tim koje je uzeo partiju velikom Team Secretu, posle osam turnira, i pošalju ga u donji breket. Nažalost, tim je posle toga izgubio polufinalni meč sa Navijem 2-0, a potom ih je, istim rezultatom, sa turnira izbacio tim koji su oni poslali u donji breket, Team Liquid.

Mudgolemsi će već sutra imati priliku da se pokazu na Dota Summit Online 13 turniru, sa koga izostaje dosta vodećih ekipa. Možda je ovo šansa da tim pokaže svoju dobru formu i oseti kako izgleda osvojiti trofej. Sastav takođe učestvuje i u zatvorenim kvalifikacijama za EPIC League. Ne bi nas čudilo da ako ekipa nastavi sa ovakvim rezultatima, zapadne za oko nekom sponzoru ili organizaciji.

Ako želite da ispratite današnje finale između Natus Vincere - Team Liquid, priključite se strimu od 17:00h.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA