≫ 

Dota 2 tim, 5men, se raspao posle tri meseca

Ekipa sastavljena od bivših igrača Cloud9 i OG.Seed posle više nego skromnih rezultata se razišla.

  • 0
Foto: Valve/Dota2

Novost je objavila organizacija EPICENTER jer se tim takmiči u njihovoj drugoj diviziji turnira. Svi budući mečevi ekipe 5men će se račnuati 2-0 za protivnika jer su danski i švedski igrači odlučili da svako krene svojim putem. Velika je šteta što, jedna od legendi originalne Dote, Rasmus ''Misery'' Filipsen već godinama ne uspeva da vodi Dota 2 tim koji može konstantno da se takmiči na najvišem nivou. Čini se da je jedina svetla tačka u njegovoj Dota 2 karijeri drugo mesto na The International-u 2016, mada ni pre toga Danac nije uspeo da okupi oko sebe tim visokog potencijala. Nakon raspada sastava, Misery je izjavio da će nastaviti svoju profesionlanu karijeru kao slobodan igrač ali i da će se posvetiti strimovanju.

Midlejner 5men tima, Ramus “Chessie” Blondin je rekao da je ipak bio iznenađen kako je ekipa igrala, pošto je motivacija u timu bila jako niska a i nisu trenirali ni približno koliko bi trebali. Sastav nije imao mnogo loše rezultate od kako su se skupili. Tim je počeo impresivno, odmah se kvalifikujući za Imortal diviziju jednog od najvećih onlajn turnira godine, OMEGA ligu, iako je konkurencija u kvalifikacijama bila veoma dobra. U nedavnom ESL One Germany Online, ekipa je bila na pragu sjajne pobede protiv Team Nigma, čime bi se plasirali u plejof turnira. Na kraju, izgleda da ćemo se ovog tima jedino sećati po čudnoj odluci koja je prelomila odlučujući meč u korist Nigme.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA