Srpska Dota 2 reprezentacija nastupa 21.11. u 16:00!

Drugu godinu za redom nas predstavlja ekipa Team Serbia.

  • 0
dota2-pa2 Foto: Valve/Dota2

Evropske Dota 2 kvalifikacije za 12. svetsko IeSF prvenstvo će se održati u subotu, 21. novembra u 16:00 časova. Drugu godinu za redom će nas predstavljati ekipa Team Serbia. Prenos pratite od plejofa, 22. novembra u 16:00 časova na zvaničnom IeSF Twitch kanalu.

IesF Dota 2 turnir će biti podeljen u 5 faza: grupe, tajbrejker (po potrebi), plejof, veliko finale i malo finale. Grupna faza i tajbrejker se igraju u subotu, 21. novembra, dok se plejof i finalni mečevi igraju u nedelju, 22. novembra.

Kvalifikacije će biti podeljene u 4 grupe od po 4 države. Prva i druga ekipa iz svake grupe će se plasirati u četvrtfinale. Ako su druga i treća ekipa izjednačene, igra se tajbrejker. Pobednik velikog finala se plasira na finalni turnir, dok ostale 3 ekipe igraju odlučujući meč. Ukupno 3 ekipe će se plasirati u Izrael.

Grupe:

iesf-dota2-1 Printskrin: Liquipedia

Team Serbia će grupe započeti u 16:00 časova, kada će ući u okršaj sa reprezentacijom Izraela. Kasnije će se susresti i sa igračima iz Austrije i Crne Gore.

Održaće se prenos samo plejofa, velikog finala i malog finala, i to u nedelju, 22.11. sa početkom u 16:00. Prenos pratite na zvaničnom IeSF Twitch kanalu.

Na prošlogodišnjem Dota 2 turniru nas je predstavljala upravo ekipa Team Serbia, ali sa malo drugačijom postavom. Intervju sa kapitenom Nenadom ”grizine” Lukićem možete pogledati OVDE.

Team Serbia su:

  • Ivan “IgnItableS” Spasić
  • Ivan “Monti” Timotijević
  • Nenad “grizine” Lukić (Kapiten)
  • Nikola “Nikolica” Mihajlović
  • Aleksandar “Alexxo” Diklić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA