• 0

Fnatic kompletirao svoj Dota 2 sastav

, Telegraf

Ekipa koja se takmiči na Dota 2 sceni jugoistočne Azije ponovo je u punom sastavu i spremna za takmičenja.

  • 0

Sastav je pre nekoliko nedelja ostao bez legendarnog, ledenog Dota igrača, i jednog od najinteresantnijih karaktera iz regije jugoistočne Azije, Derila Koha ''Iceiceice'' Pei Šanga. Deril je jedan od igrača sa najdužim Dota stažom, jer je svoju profesionalnu karijeru počeo još 2005, dok je Dota bila samo mod unutar Warcraft 3 igre. On je odlučio da se prvi put u karijeri priključi jednom američkom timu (EG), a ekipa Fnatic-a je tako ostala bez igrača na poziciji oflejnera.

U današnjoj tviter objavi, ekipa Fnatic je saopštila da su našli adekvatnu zamenu za slobodnu poziciju u timu. Tajlanđanin Natafon ''Masaros'' Uanfikdi će pokušati da zameni Iceiceice-a na poziciji oflejnera, a igrač dolazi iz Motivate.Trust Gaming tima, koji je u prethodnom periodu zabeležio solidne rezultate. Ekipa je u zadnja dva meseca osvojila dva manja SEA turnira i tako skrenula pažnju na sebe. Međutim, jače organizacije su već počele da izvlače talentovane igrače iz tima tako da je ekipa, posle prelaska Masaros-a u Fnatic, ostala na tri igrača.

Masaros je 2017 ušao u profesionalne Dota 2 vode ali do ove godine nije demonstrirao da je igrač visokog potencijala. Kako će se snaći u timu koji želi da dominira scenom jugoistočne Azije još ćemo videti, pogotovo jer je ekipa verovatno malo zarđala jer od letos nisu učestvovali na nekom ozbiljnijem turniru. Sastav Fnatic-a je sledeći:

  • Mark Polo “Raven” Luis Fausto
  • Kam “Moon” Bun Seng
  • Natafon “Masaros” Uanfikdi
  • Anuča “Jabz” Djiravong
  • Djardel “DJ” Mampusti

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima