≫ 

Završena grupna faza EPIC League divizija

Sinoć su odigrani poslednji mečevi u prvoj diviziji EPIC lige i saznali smo koje ekipe nastavljaju takmičenje.

  • 0
Foto: EPICENTER/ Epic League

Zadnje kolo prve divizije čak četri tima su dočekala sa rezultatima 5-4, tako da to najbolje opisuje koliko je bilo uzbudljivo u grupi u kojoj se takmiče najbolje ekipe Evrope. Druga divizija je završena sa malo manje nedoumica jer su ekipe Yellow Submarine i Live to Win završile na vrhu sa samo jednom izgubljenom serijom, a u dalji tok takmičenja plasirao se Gambit Esports i ekipa u kojoj igraju lokalni profesionalci Spider Pigzs.

Team Secret izašao je kao pobednik tajbrejkera između četri tima u prvoj diviziji i oni će sledeći meč igrati u plejofu prve divizije, dok Team Nigma, Team Liquid, OG i Just Error igraju razigravanje sa najboljim ekipama iz druge divizije. Timovi igraju samo jednu seriju, tako da mesta za grešku ne sme biti, jer od ishoda zavisi u koji plejof će se ekipe plasirati.

Sastav MiLAN-a i BoraNije, mudgolems, je nažalost ispao u plejof druge divizije, ali imaju šansu da ugrabe solidne novčane nagrade ako duguraju daleko u plejofu. Danas nas očekuju svi mečevi razigravanja tako da se udobno smestite i spremite za dan pun kvalitetne Dote. Raspored mečeva možete da pogledate u nastavku.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA