Mudgolems ostao bez BoraNije i ispao sa turnira

Srpski igrač je juče na tviteru objavio da više neće igrati sa timom, a ekipa nije imala danas snage da nastavi takmičenje u plejof fazi druge divizije.

  • 0
dota2-rubick2 Foto: Valve/Dota2

Objava igrača je juče stigla kao iznenađenje jer iako su mudgolemsi ispali iz Divizije 1, za jedan tim, koji je formiran pre svega par meseci, pokazali su da mogu da igraju protiv raznih sastava sa vrha Dota 2 scene. Stvari su se iz nekog razloga zakomplikovale posle meča protiv ekipe OG koji su izgubili sa 2-0, a zatim je usledila serija od tri meča bez pobede.

BoraNija jeste imao problema u nekim mečevima na mid lejnu ali možda je tim mogao da poradi na greškama i taktičkim odlukama kroz trening i učestvovanje na budućim turnirima? Duško je na kraju podelio da je ovo za njega bilo odlično iskustvo i neverovatan rezultat. Velika je verovatnoća da igrač neće dugo vremena provesti na klupi.

Mudgolemsi su nastavili danas takmičenje ali su već u prvom kolu izgubili od nekadašnje NiP ekipe, Chicken Fighters. Teško je zameniti igrača dok turnir traje ali valjda će tim sada imati više vremena da pripremi strategije i navikne se na novog midlejnera. Turnir i dalje traje tako da možete da proverite rasporede ovde i priključite se prenosu ovde.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA