Sledeće Dota 2 ažuriranje najavljeno za četvrtak

Od kad je prvi put objavljeno da novi peč stiže sredinom decembra, Dota 2 igrači nestrpljivo broje dane i čekaju izmene.

  • 0
skywrath_bg Foto: Valve/Dota 2

Danas je na zvaničnom tviteru igre objavljeno da igrači mogu da očekuju sledeće 7.28 ažuriranje u četvrtak. Krajem novembra porvrđeno je da će se izmene u igri sprovesti sredinom decembra, a poslednji tvit nam je najavio nove sadržaje 17. decembra. Konačno ćemo moći da vidimo kako će se igra promeniti i kako izgleda novi heroj.

Iako još uvek ne znamo ništa o novom heroju, osim da je žensko, uzbuđenje raste jer smo na samo dva dana od ostavljanja 7.27 verzije iza sebe, dok očekujemo dosta slabljenja i pojačavanja određenih karaktera i druge promene. Interesantno je to, da smo pre oko četri godine skočili sa verzije 6.88 na 7.00, koja je u potpunosti promenila skoro svaki aspekt igre. Iako očekujemo promene u predstojećem peču, prema Valveovom blogu, ovo neće biti verzija 8.0 i malo je verovatno da ćemo videti velike modifikacije kao ranije.

Još jedan važan detalj vezan za ovo ažuriranje je da će biti ubačeno u igru dok se odigravaju dva turira OGA Dota PIT Sezona 4: Evropa/CIS i Beyond the Summit Pro Series Sezona 4. Biće zanimljivo videti koliko će ovo uticati na način na koji se odigravaju turniri, i da lli bi neki timovi mogli da iskokoriste ovu prednost dok traje takmičenje. Definitivno sa nestrpljenjem čekamo taj četvrtak, novog heroja i nastavak odlične Dota 2 kompetitivne scene.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA