Valve izbacio novi Dota 2 peč pod nazivom Mistwood

Iako je ažuriranje inicijalno odloženo, Valve je uspeo da obogati Dotu na kraju godine i doda novog heroja, ajteme i mnoge druge stvari.

  • 0
Foto: Valve

Ljubitelji Dote su sinoć konačno dobili novi apdejt posle skoro pola godine igranja na 7.27 verzijama igre. Glavne zvezde ovog ažuriranja su novi heroj Hoodwink, koji izgleda kao simpatična mešavina lisice i veverice, i Aghanim Shard, novi ajtem koji herojima pojačava već postojeće magiji ili im dodaje nove opcije.

Hoodwink napada iz daljine i čini se da će lako moći da izbegava i ometa protivnički tim koristeći mnoštvo nezgodnih sposobnosti. Acorn Shot pogađa više meta, Bushwhack vezuje heroje za drveće a Scurry vam daje mogućnost da se brže krećete, prolazite kroz drveće i imate veću šansu da vas udarci promaše. Poslednja magija je strela koju možete da pošaljete sa velike daljine i nanesete dosta štete protivničkim herojima, usporite ih i brejkujete. Što duže Hoodwink pripreme svoj Sharpshooter više demidža ćete naneti i efekti će trajati duže.

Druga veća izmena je Aghanim Shard koji košta 1,400 zlata i možete ga kupiti u svakom meču kada istekne dvadeset minuta. Šardovi se odmah konzumiraju baš kao i Aghanim's Blessing. Svaki heroj ima je dobio jedinstvene interakcije sa ovim ajtemom a na korisničkom interfejsu možete da proverite koje sposobnosti možete da poboljšate i koje su trenutno aktivne.

U igru je dodatno i desetak novih ajtema, određeni neutralni ajtemi su izbačeni iz igre a novi su zauzeli njihova mesta. Valve se naravno i posvetio balansiranju heroja a dobili smo nazad i Outworld Destroyer-a, ime koje heroj nije nosio nekih sedam godina. Detaljne promene možete da pogledate na zvaničnom sajtu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA