Verili se Dota 2 i CS:GO profesionalci

Supruga je objavila fotografiju vereničkog prstena na njenom zvaničnom twitter profilu.

  • 0
venčanje, balon, firma Foto: Unsplash

Jedan od najpoznatijih Dota 2 midlejnera na svetu, Alivi ''w33'' Omar, koji trenutno nastupa za ekipu Team Nigma, je juče zaprosio svoju buduću suprugu Linu "Linaaa" Al-Šarif, koja inače igra Counter Strike: Global Offensive na profesionalnom nivou.

Lina je objavila radosne vesti na svojim twitter i instagram profilima, putem fotografije vereničkog prstena koji joj je poklonio w33.

W33 je se već 6 godina takmiči na profesionalnom nivou. Tokom svoje karijere je nastupao za preko 15 ekipa, a trenutni igra za sastav Team Nigma. W33 je dva puta u svojoj karijeri uspeo da dođe do finala najvećeg godišnjeg Dota 2 turnira - The International - prvi put 2016. godine sa timom DC i drugi put 2019. godine sa Nigmom. Omaru su za 6 godina takmičenja Dota 2 turniri doneli zaradu od $2,282,019.

Pored Dote 2, jedna od omiljenih igara mu je Counter Strike, koju je igra od davne 2002. godine. Ko zna, možda je svoju buduću suprugu upoznao baš igrajući Counter Strike. Lina je inače profesionalni CS:GO igrač, i radi kao administrator na gejming platformi FACEIT.

TI 5 šampion Piter ''ppd'' Dejger je takođe nedavno ušao u bračnu zajednicu, dok je dvostruki TI šampion Topias ''Topson'' Tavitsainen takođe postao otac.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA