HellRaisers kompletirao svoj Dota 2 sastav

Ruska organizacija je dodala tri velika CIS imena pred početak nove sezone.

  • 0
Foto: HellRaisers

HellRaisers su započeli godinu dodavanjem tri kvalitetna igrača u svoj sastav, u nadi da će im to olakšati put kroz kvalifikacije za velike turnire. Ekipa je prošlu godinu završila sa mnogo izmena i različitih igrača, dok su se borili da pronađu idealnu formu. Međutim, čini se da je ova godina totalno novi početak za tim, jer su u prvih pet dana uspeli da ugrabe nekoliko zanimljivih igrača koji će ih verovatno drastično pojačati.

Ruski tim je potvrdio dolazak Romana ''Resolut1on'' Fominoka, Zaura ''Cooman'' Šakmurzaeva i Ivana ''VANSKOR'' Skorokoda. Poslednje pojačajanje VANSKOR je veteran Dota 2 CIS scene, do sada je igrao za popularne timove tog regiona poput Natus Vincere, Gambit Esports i Team Empire i druge. Igrač se nada da ponovo može da se nađe u vrhu regiona i možda izbori učešće na najjačim Dota 2 Pro Circuit turnirima.

Za HellRaisers-e takmičenje počinje 8. januara gde će igrati na turniru koji će odlučiti koji timovi idu u gornju a koji u donju diviziju CIS regiona. Videćemo dokle može ekipa da stigne u mečevima protiv solidne konkurencije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA