Završene kineske DPC kvalifikacije za gornju i donju diviziju

Potvrđeno je koji će se timovi naći u divizijima nakon završenih zatvorenih kvalifikacija.

  • 0
Foto: Perfect World Dota

Osam timova se takmičilo u kineskim zatvorenim kvalifikacijama za četri slobodna mesta u gornjoj diviziji, dok bi ostale ekipe nastavile sezonu boreći se u donjoj diviziji. Team Aster i Team MagMa su zauzeli prva dva mesta u takmičenju višeg ranga, tako da je ostalo na LBZS, Phoenix Gaming, Royal Never Give Up i Invictus Gaming-u da pokušaju da zauzmu preostala dva.

Dalažing Gaming i Sparkling Arrow Gaming su već osigurali svoje pozicije u drugoj diviziji, a LBZS i Invictus Gaming su otišli u gornju diviziju pobedama nad  Phoenix Gaming i Royal Never Give Up-om.  LBZS je ekipa koja je imala dosta uspeha na manjim turnirima krajem godine i nisu imali većih problema, sa još jednom ekipom koja je imala solidan kraj 2020, Phoenix Gaming-om.

U drugom meču IG i Never Give Up su pokušali da dokažu da zaslužuju da se nalaze među najboljim ekipama Kine, iako su oba tima prošle godine prikazala veoma skromne rezultate. Obe partije pripale su Invictus Gaming-u koji je zauzeo poslednje mesto u gornjoj diviziji. U nastavku je raspored ekipa po divizijama, a prvi mečevi kreću 18. januara.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA