Poznati svi evropski učesnici prve DPC 2021 sezone

Evropske kvalifikacije za prvu sezonu Dota Pro Circuit regionalne lige su se završile, a tokom vikenda dobili smo ekipe koje će se takmičiti u gornjoj i donjoj diviziji.

  • 0
Foto: DreamHack Dota

Viking.gg i Alliance su prvi timovi koji su se izborili za dva od četri mesta koja su čekala timove dok su se takmičili na turniru koji je odlučivao u kojoj će diviziji određene evropske ekipe početi takmičenje. Timovi OG, Team Secret, Team Nigma i Team Liquid su direktno pozvani u gornju diviziju tako da su se odmarali u ovom periodu dok su se ekipe koje se nisu dokazale prošle godine borile za mesto u najelitnijem rangu.

Pored ovih sastava u gornjoj diviziji su se našli i Chicken Fighters i nekadašnji tim BoraNije i Milana, mudgolems. Oni su poslali Češki tim Hippomaniacs i Hellbear Smashers u donju diviziju, a ekipe Brame i Spider Pigz, u kome nastupaju igrači sa ovih prostora Mitch, dnz i LebronDota , su prvi timovi za koje smo saznali da će se početi takmičenje u donjoj diviziji.

Nema sunje da ćemo videti dosta kvalitetne Dote u ovogodišnjoj evropskoj regiji, koja je možda jedna od najboljih ove sezone. Evropi su dodeljena četri mesta na prvom ovogodišnjem Mejdžoru, koji bi trebao da se održi od 25. marta do 4. aprila na lokacija koja još nije otkrivena. Prva četri tima gornje divizije će obezbediti učešće na turniru, a najbolja dva sastava iz donje divizije će igrati baraž za ulazak u višu ligu. Evropska regionalna liga počinje 18. januara a tabele, sastave, rasporede i strimove možete naći na ovoj adresi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA