Ruska Dota 2 zvezda Ramzes zvanično slobodan igrač

Organizacija Evil Geniuses je juče objavila da je zvanično raskinula ugovor i zahvalila se oflejn igraču.

  • 1
Foto: GQ Russia

Roman ''RAMZES666'' Kušnarev se pridružio EG timu nakon The International 9 turnira i napustio Virtus.pro i CIS region kako bi počeo novu karijeru u Severnoj Americi. Makar je to bio plan. Prelazak u EG je bio prvi izlazak igrača iz matične regije a Ramzes je i promenio poziciju na kojoj igra. Rus je uspeo da zaigra na MDL Chengdu i DreamLeague Season 13 turiru a nakon toga pandemija je zaustavila sva dešavanja na Dota 2 sceni.

Organizacija je odlučila da napravi pauzu do kraja 2020. godine a Ramzes je dobio neaktivan status i mogućnost da se takmiči na EPIC Ligi sa ekipom Just Error, koju su činili uglavnom bivši igrači Virtu.pro i SumaiL. Eksperiment nije uspeo i tim se usled neuspeha ipak raspao nakon samo jednog turnira.

Nova Dota sezona je takođe počela, a Ramzes nije našao tim za koji će igrati. Jedina šansa da se Rus pojavi na ovogodišnjem The Internatinal-u je da ga regrutuje tim koji je već izborio plasman u drugu sezonu jedne od gornjih regionalnih divizija. Ramzesovi bivši Virtus.pro saigrači Vladimir ''No[o]ne'' Minenko i Pavel ''9pasha'' Khvastunov su takođe propustili početak nove sezone i nalaze se u istoj situaciji kao CIS zvezda. Prošlogodišnja sezona je definitivno nekim igračima zaustavila napredak u karijeri, ali je i čudno da su se pomenuti igrači ovako loše pripremili za početak nove sezone.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA