Korejski Dota 2 veteran Forev pravi pauzu od takmičenja

Iako se takmiči u donjoj diviziji Jugoistočne Azije, Li ''Forev'' Sang-don, je odlučio da se posveti personalnim problemima.

  • 0
Foto: Valve/Dota 2

Forev je naveo da lična pitanja i potreba da se usresredi na sopstveni biznis su glavni razlozi zašto se odlučio na ovaj potez. Korejac, pored toga što je Dota profesionalac već preko osam godina, radi i kao producent za medije i ima sopstveni studio, a po njegovim rečima posao je počeo da pati zbog naglog porasta covid-19 slučajeva u Južnoj Koreji.

On je napustio tim HOYO koji se takmiči u donjoj diviziji Jugoistočne Azije ali je spreman da pomogne timu ako je potrebno da igra za prolaz u viši rang takmičenja. HOYO za sada ima jednu pobedu i dva poraza i nalazi se na četvrtom mestu u ligi a do kraja sastav treba da odigra još četri serije.

U donjoj diviziji timovi ne mogu da osvoje DPC poene tako da je najveća nagrada prolaz u gornju diviziju ako završite na prvom ili drugom mestu u ligi. HOYO sledeći meč igra 8. februara protiv Galaxy Racer ekipe, a po Valve pravilima, ekipa može sa izmenom da igra samo četri meča tako da će Forev morati da se vrati ako ekipa bude nastavila takmičenje. Pratite ovonedeljna dešavanja na Dota Pro Circuit-u na ovoj stranici.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA