Team Spirit pravi izmene u sastavu u sred DPC Lige

Tim iz gornje divizije CIS regije se odlučio na radikalnu promenu nakon loših rezultata i koškanja unutar tima.

  • 0
Foto: Team Spirit

Iako je druga polovina regionalnih liga tek krenula ove nedelje, Team Spirt je rešio da na klupu stavi Vitalija ''so bad'' Ošmankeviča koji je do sada igrao na poziciji saporta. Na njegovo mesto došao je ukrajinski igrač Cascade-a Miroslaw koji je igrao u meču koji je ekipa dobila protiv Live to Win sastava.

Predstavnici organizacije navode da je došlo do ozbiljnih neslaganja u timu, koji su doveli do ove odluke, kao i činjenica da je ekipa izgubila mečeve protiv autsajdera gornje divizije. Kako bi pokušali da ostanu u trci za nastavak takmičenja, organizacija je bila primorana da smiri situaciju u nadi da će bolji rezultati doći u sledećim mečevima.

Upravo to se i desilo, jer je Team Spirit nakon loših partija protiv Team Empire i NoTechies ekipa, uspeo da pobedi tim koji se takođe bori za treću poziciju na tabeli i mesto na Wild Card-u, pošto Virtus.pro i Natus Vincere su već u solidnoj prednosti i čvrsto drže prvu i drugu poziciju. Team Spirit igra sledeći meč protiv Virtus.pro 14. februara, a videćemo da li mogu da nanesu prvi poraz timu koji je do sada dokazao da je daleko iznad konkurencije u ovoj regiji.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA