Ekipa Live to Win postala je deo novog AS Monaco Gambit partnerstva

Gambit želi da osvoji tron CIS Dota 2 regije potpisivanjem ekipe koja se takmiči u vrhu gornje regionalne divizije.

  • 0
skywrath_bg Foto: Valve/Dota 2

Sa novim poslovnim partnerima stižu i novi ciljeva, a Gambit definitivno želi da se nađe na prvom ovogodišnjem Mejdžoru i The International-u. Nekoliko dana pošto su sklopili dogovor sa francuskim fudbalskim klubom AS Monako, igrači koji su bili u Gambit timu su premešteni u rezervni tim, a organizacija je potpisala skoro kompletan Live to Win sastav koji predvodi mladi ali iskusan kapiten SoNNeikO.

Gambitu se nije priključio midlejner Rostislav ''fn'' Lozovoi jer je organizacija uspela da ugrabi jednog od retkih slobodnih agenata iz ovog regiona, i bivšeg člana Virtus.pro sastava Vladimira ''No[o]ne'' Minenka. Ako ekipa zadrži dobru hemiju i ako uspeju da se brzo uklope u novu organizaciju i blago izmenjeni sastav, Gambit se možda može takmičiti sa Virtus.pro i NaVi timovima koji dominiraju CIS regijom.

Gambit se trenutno bori za treću poziciju u gornjoj diviziji regionalne lige, koja vodi u Wild Card fazu, a glavni konkurent za ovo mesto im je Team Spirit. Nema sumnje da je ekipa sastavljena od talentovanih igrača a dolazak No[0]ne-a na probu je najverovatnije potez koji može tim da uzdigne na vrh regiona i sveta ako sve bude išlo po planu. Pravi test počinje 14. februara kada se ekipa sastaje sa neporaženim timom NaVi-ja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA