Team Secret prvi obezbedio učešće na prvom ovogodišnjem Mejdžoru

Pobedom nad High Coast Esports ekipa je ostala neporažena posle pet nedelja i zaslužno će se naći na prvom velikom turniru, ali ko će biti ostali timovi?

  • 0
Foto: Dota Pit

Petu Dota Pro Circuit takmičarsku nedelju Team Secret i Team Nigma počeli su pobedama, a za ekipu Nigma pobeda nad Tundrom je bila prekopotrebna jer bi porazom verovatno doveli u pitanje plasman na Mejdžor u Singapuru. Nakon četri nedelje dote u evropkoj regiji i dalje nemamo predstavu o generalnom plasmanu jer jedna ili dve pobede dele drugoplasirani i sedmi tim.

U četvrtoj nedelji videli smo ne baš uzbudljiv meč između kvalitetnih ekipa OG i Team Nigma u kojem je OG triunfovao, ali je ekipa izgubila u drugoj partiji od Vikina. High Coast je iznenadio pre toga Vikin a Alliance je počeo nedelju pobedom nad Tundrom da bi je završili porazom od Team Secret.

U Kini četvrta nedelja takmičenja počinje 23. februara dok je peta nedelja već krenula u Jugoistočnoj Aziji. Prošle nedelje Neon Esports je ostao na vrhu pobedom nad timom Vice koji je poražen i od Fnatica koji je istim rezultatom 2-0 pobedio i 496 ekipu. TNC Predator je u važnom meču za prolaz dalje pobedio konkurenta BOOM, a i T1 je pobedom nad Execration došao na vrh tabele i videćemo da li mogu tu i da se zadrže.

CIS regija nastavlja da bude poligon za trening ekipama Virtus.pro i NaVi koje su pobedile Team Spirit i Gambit i ostali jedini neporaženi timovi. Unique je uspeo da zabeleži prve dve pobede nad NoTechies i Team Empire i priključi se Spiritu i Gambitu u trci za treću poziciju. I u severno američkoj regiji favoriti nastavljaju da pobeđuju. EG je lako izašao na kraj sa A-Teamom, Undying je pobedio Sadboys tim veterana, a Quincy Crew nisu poraženi ni posle meča sa Black N Yellow timom.

Beastcoast i dalje ide sigurno ka plasmanu na Mejdžor pošto su i četvrtu nedelju završili pobedom u južno američkoj regiji nad timom Infamous. Ekipe Thunder Predator, Team Unknown i SG e-sports trenutno imaju isti skor i u konkurenciji su za drugu poziciju koja vodi u grupnu fazu Mejdžora, a Thunder Predator je prošle nedelje dobio NoPing dok je Team Unknown pobedio Latam Defenders. SG je poražen od EgoBoys ekipe što je zakoplikovalo trku za drugu poziciju u ovoj regiji.

U nastavku pogledajte tabele svih regija a za detaljne informacije o mečevima i vremenima odigravanja posetite ovaj link.

Printscreen - Valve/Dota 2

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA