Jedan od najboljih kineskih Dota 2 trenera došao u EHOME.

Jao ''QQQ'' Ji, koji je radio za sve velike kineske organizacije, se vratio u tim u kojem je nekad profesionalno igrao.

  • 0
Foto: Starladder Chongqing Major

QQQ je legenda profesionalne Dota scene koji se takmiči još od originalnog Dota moda u igri Warcraft 3. Jao je učestvovao sa timom EHOME i na prvom The International turniru, i u finalu je poražen od tima koji je obeležio rane takmičarske Dota 2 dane, Natus Vincere. Veteran se posle skoro decenije vraća kao trener u ekipu koja je stvorila neke od najboljih Dota igrača koje smo videli, ali organizacija više nije u vrhu svetske Dote kao što je to ranijih godina bio slučaj.

Jao je već bio u kasnim dvadesetim kada je Dota 2 izašla, tako da je na profesionalnoj sceni proveo nepune tri godine, a zatim se posle pauze vratio kao trener ekipe Vici Gaming. U svojoj karijeri trenirao je neke od najboljih timova Kine kao što je Vici Gaming, LGD Gaming i Team Aster, i pomogao im je da uzmu nekoliko Mejdžor turnira, a vodio je Vici Gaming i LGD Gaming do finala na Internationalima.

EHOME se trenutno bori za opstanak u gornjoj diviziji kine i potrebna im je sva moguća pomoć. QQQ menja Jao ''Yao'' Žengženga, još jednog veterana Dota scene, na poziciji trenera, a videćemo da li može da donese EHOME- u dobre rezultate kao što je to radio u prethodnim organizacijama.

Printscreen: Valve/Dota 2

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA