• 0

Dota 2 moderi počeli da prave detaljan tutorijal za igru

, Telegraf

Grupa Dota 2 igrača i modera se okupila kako bi napravili bolju verziju tutorijala finansirani od strane Dota zajednice i fanova.

  • 0

Gejmeri se godinama žale da je Dota 2 dosta brutalna i igra koja ne prašta početnicima i da tuturijal, koji se već nalazi u igri, ne priprema nove igrače za ono što dolazi. Članovi Dota 2 zajednice imaju ideju da naprave kastom mapu koja će pružiti jednostavniji pristup igri svima koje zaintrigira nova Netflix-ova animirana serija Dota 2: Dragon's Blood.

Otvorena je i Indiegogo strana za finansiranje projekta na kojoj piše da će verzija biti zasnovana na trenutnom peču, mapi i govoriti o aktuelnim mehanikama. Vodiči, pozivi za Diskor grupu i druga pomagala biće ubačeni u tutorijal tako da bi mapa trebala da bude kao neka vrsta turističkog vodiča za nove igrače.

Finansiranje je već postiglo minimalni cilj od $10,000, a žele da skupe ukupno $50,000 kako bi uradili sve što su zamislili i kreirali nove sadržaje kao što je ubacivanje različitih jezika za igrače iz drugih regija. Jedina prepreka u izradi ovog tutorijala je što po Dota 2 pravilima trebate odigrati 30 regularnih partija kako bi dobili pristup kastom mapama, ali ako projekat dobije dovoljno podrške možda će Valve promeniti ovo pravilo.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima