BOOM Esports sledeću DPC ligu igraju sa drugim kerijem

Ekipu je napustio Endru '' Drew'' Halim koji je i ujedno poslednji igrač koji je dodat u sastav početkom godine.

  • 0
Foto: BOOM Esports

BOOM Esports je završio gornju diviziju na poziciji broj pet i nisu ušli među tri tima iz ove regije koji će se pojaviti na velikom turniru u Singapuru. Izgleda da se Drew nije uspeo sinhronizovati sa ekipom jer je tim bez njega igrao neke od završnih mečeva u gornjoj ligi, a njegovo mesto je zauzeo popularni slobodni igrač 23savage.

Većina igrača su starosedeoci ekipe, a Fbz i Khezcute igraju za ovu organizaciju još od 2017. godine. I ostali igrači igraju više godina u ovom sastavu pa je možda novajliji Drew-u bilo teško da se brzo navikne na njihovu rutinu, pošto danas obeležava tačno tri meseca od kako je počeo da igra za njih.

Organizacija je uspela da uzme $25,000 za svoj performans u gornjoj diviziji jugoistočne Azije tako da se završena sezona ne može nazvati totalno neuspešnom, ali je ekipa verovatno računala da će biti jedan od tri tima koji će se naći na vrhu ove regije pošto su prethodnih godina važili za jednog od favorita.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA