Bok i Boomy se priključuju timu TNC Predator

TNC Predator će predstavljati isključivo filipinski Dota 2 profesionalci.

  • 0
Foto: TNC Predator

Marvin ''Boomy'' Rašton i Džun ''Bok'' Kanehara će igrati na pozicijama koje su do skoro pripadale Febby-u i kpii-u koji su ove nedelje napustili ekipu. Boomy i Bok su igrali za Omega Esports u donjoj diviziji skoro završene DPC lige Jugoistočne Azije. Ekipa je uspela da izbori plasman u gornju diviziju, pošto su završili na drugom mestu sa skorom 5-2, ali je veća organizacija uspela da namami oflejnera i saporta tima u svoje redove.

TNC Predator-u je prvu sezonu gornje divizije završio na četvrtoj poziciji i mesto na prvom Mejdžoru im je pobeglo za samo jednu poziciju. Ekipa jeste uspela da uzme $26,000 i 100 DPC poena, ali je veliki turnir bio primarni cilj za organizaciju, koja je pre početka pandemije važila za jednu od najperspektivnijih iz ove regije, a osvojili su i poslednji zvanični Čengdu Mejdžor koji se igrao još novembra 2019.

Promena igrača će ih ipak koštati DPC poena, pa će umesto 100 zaraditi 72.25 poena, a tim će ubuduće igrati u ovom sastavu:

  1. Kim ''Gabbi'' Vilafuerte
  2. Armel Pol ''Armel'' Tabios
  3. Džun ''Bok'' Kanehara
  4. Timoti ''Tims'' Randrup
  5. Marvin ''Boomy'' Rašton

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA