Dendijeva B8 Dota 2 organizacija nastavlja sa promenama u igračkom kadru

Organizacija legedarnog Dota 2 igrača ne uspeva da zadrži na okupu kompletan sastav od prvog dana osnivanja.

  • 0
Foto: B8esportsGG

Teško da je neko mogao da zamisli da će se organizacija iza koje stoji igrač koji je odgovoran za rast popularnosti Dote 2 ovoliko mučiti sa kreiranjem tima. Kroz B8 sastav je za samo godinu dana prošlo više od dva kompletna tima, a izgleda da će i brazilska pojačajanja iz januara takođe postati bivši igrači.

Leonardo ''RdO'' Fernandeš već preko nedelju dana ne igra sa timom, a ekipa je odigrala pet zvaničnih mečeva bez njega. Iako još nije ozvaničeno da će napustiti tim, ekipa se bez njega takmiči na Snow Sweet Snow #2 turniru pa neće biti veliko iznenađenje ako narednih dana vidimo izmene u B8 timu.

Dendijeva ekipa je završila na poslednjem mestu donje CIS divizije što je zaista iznenađujuće loš rezultat, ali pitanje je i kakve su uslove za igru imali brazilski igrači koji su došli u tim pored Leonarda, Heitor ''Duster'' Pereira i Diego ''Sexyfat'' Barini, jer znamo da igranje na udaljenim serverima veoma ograničava Dota 2 profesionalce. Može li Dendi da se pojavi na makar još jednom velikom turniru do kraja karijere?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA