Damir ''Mitch'' Škaričić neće više biti u ulozi igrača na Dota 2 sceni

Hrvatski Dota 2 igrač je danas objavio da je vreme za nove avanture na poziciji Dota 2 trenera.

  • 0
Foto: Elements Pro Gaming

Nakon više od decenije profesionalnog igranja za različite regionalne i svetske Dota 2 organizacije. Mitch je odlučio da završi svoju karijeru Dota 2 igrača, ali planira da i dalje nastavi da bude prisutan na takmičarskoj sceni, u ulozi trenera. Damir je svojevremeno bio deo možda najuspešnijeg regionalnog Dota 2 tima koji je kasnije dobio sponzorstvo od Fnatic organizacije. Tim je bio u vrhu Dota 2 scene kada se ona još formirala 2011. i 2012. godine.

Mitch je u nastavku karijere igrao za skoro deset različitih organizacija, ali nijedan tim nije mogao da ponovi rezultate ranijih godina ili makar priđe vrhu evropske Dote. Poslednji tim koji je predstavljao, Spider Pigzs, završio je na petom mestu evropske donje divizije, rezultat koji nisu očekivali pre početka ovogodišnjeg Dota Pro Circuit-a.

Većina Dota 2 igrača iz regiona ima problem sa konstantnošću i brzim formiranjem timova, samo da bi se isti raspali za par meseci. Mitch definitivno ima puno iskustva iza seba, a videćemo da li može da ga prenese na druge igrače i podeli važne lekcije i savete mladim nadama.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA