LeBronDota u novom sastavu i organizaciji

Nakon prosečnog izdanja u donjoj diviziji Evrope, bivši članovi ekipe Spider Pigzs pokušaće da se takmiče na profesionalnoj sceni u interesantnom sastavu.

  • 1
Foto: Cybersport.ru

Nikola ''LeBronDota'' Popović i Dino ''dnz'' Šavuk biće osnova novog tima koji će igrati za srpsku organizaciju LevelUP. Njima će se priključiti i Toni ''No!ob'' Asaf sa kojim su igrali u timu Spider Pigzs, a na poziciji kerija će igrati doskorašnji igrač B8 tima, brazilac Leonardo ''RdO'' Fernandeš, koji je izašao iz organizacije zajedno sa dva svoja sunarodnika.

Još jedno poznato Dota 2 ime će kopletirati sastav, a to je Gleb ''Funn1k'' Lipatnikov koji je od 2013 - 2015 igrao za čuveni sastav Na'Vi-a koji je bio među najboljim ekipama na planeti. Iako Funn1k ne igra kao u toj formi poslednjih godina, više je nego solidno rešenje na poziciji tri u ovom timu.

Jedini detalj koji ne ide novoformiranoj ekipi u korist je što su kvalifikacije za drugu ovogodišnju sezonu DPC regionalnih liga uveliko krenule, pa ne znamo da li će ekipa ''upasti'' u zvanično Valve takmičenje, ali videćemo kako će se stvari odvijati narednih dana.

Druga DPC 2021 sezona privukla je rikordan broj igrača iz Srbije, što je dobra stvar za regionalnu Dotu. BoraNija i MiLAN su se ponovo udružili i već su prošli otvorene kvalifikacije igrajući pod imenom Ghost Frogs, a ekipa Carl Johnson i dalje ima šanse da se plasira u sledeću fazu takmičenja. Pored njih u otvorenim kavalifikacijama učestvuju i drugi srpski talenti poput Samoses, medivh, Alex i MikSa-e. Srećno!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA