Zvezda Nigme pozitivan na COVID-19, propušta Major u Singapuru

Da li mislite da Nigma može ostvariti dobar rezultat bez Bugarina?

  • 0
Foto: Nigma

Team Nigma je na svom zvaničnom tviter nalogu objavio da će njihov offlaner, Ivan ”MinD_ContRoL” Ivanov nažalost propustiti Dota 2 ONE Esports Singapore Major, jer je pozitivan na korona virus.

MinD_ContRoL već neko vreme oseća simptome korona virusa, a današnji test je potvrdio da je pozitivan. Zbog ovih simptoma se nije pridružio saigračima na pripremama u Jordanu, tako da ostatak ekipe nije ugrožen. Tim je dodao da se Ivan već oseća mnogo bolje, ali da će svakako morati da propusti Major.

Na njegovo mesto će doći trener ekipe, Roman ”rmn-” Pejli, sa obaveznim izmenama u smislu pozicija.

Team Nigma nije jedina ekipa koju je zahvatio maler sa korona virusom, i to tik pred početak LAN-a u Singapuru. I Na’VI, Quincy Crew i Neon Esports je zadesila ista sudbina.

ONE Esports Singapore Major počinje u subotu, 27. marta sa Wild Card fazom. Ovo će biti prvi Dota 2 Major posle 14 meseci pauze, i igraće se u LAN-u. Mečevi će biti emitovani na ONE Esports YouTubeTwitch i Facebook kanalima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA