Strastveni rOtK postao trener Dota 2 ekipe Elephant

Elephant definitivno nije zadovoljan što prvi Mejdžor prolazi bez njih, pa su odlučili da se u sledećoj sezoni strateški pojačaju.

  • 0
Foto: EPICENTER 2019

Elephant je završio gornju regionalnu ligu na petom mestu, a imali su šansu da se plasiraju na Mejdžor u Singaporu, međutim nisu trijumfovali u direktnom okršaju sa bivšom organizacijom PSG.LGD. Ekipa do sada nije imala trenera pa su odlučili da pojačaju svoje šanse dovodeći bivšeg trenera Vici Gaming-a i legendarnog kineskog Dota galamdžiju Bai ''rOtK'' Fana.

Pored uspešne karijere Dota igrača, rOtK je imao laganu tranziciju na poziciju trenera 2017. godine i do sada je osvojio sa ekipama Invictus Gaming, VGJ.Thunder i Vici Gaming nekoliko miliona iz nagradnih fondova različitih turnira. Elephant je prošle godine formiran na brzinu, tako da ekipa nije dodala trenera, a možda su mislili i da će Šu ''fy'' Linsen biti dovaljan da ih odnese na prvi veliki turnir.

Prvobitni plan nije uspeo, a videćemo da li će sledeće sezone Elephant potvrditi teoriju da su dve glave pametnije od jedne. Ovo nije prvi put da se fy i rOtK nalaze u istoj organizaciji. Obojca su 2017. godine igrali za eksperimentalni sastav VGJ.Thunder koji nije postigao mnogo uspeha, a pre toga su bili deo jednog od jačih kineskih sastava Vici Gaming-a 2014. godine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA