≫ 

Srpska esports organizacija Level Up predstavila svoj novi Dota 2 sastav

U novoj ekipi ćete videti dosta poznatih lica

  • 0
levelup-esports-22 Foto: Level Up esports

Srpska esports organizacija Level Up esports, najpoznatija po svoj karijeri na balkanskoj Dota 2 sceni, je zvanično najavila svoj novi tim, koji će se takmičiti na drugoj DPC sezoni.

Level Up je podelio vesti na svom twitter nalogu, uz poruku:

''Pet godina nakon nastanka organizacije, s ponosom vam predstavljamo naš novi sastav, koji će uskoro stupiti na profesionalnu scenu, spreman da osvoji drugu DPC sezonu.''

Na čelu osveženog sastava se nalazi Nikola ''LeBron'' Popović, iskusni srpski support igrač i kapiten, koji se do nedavno takmičio u evropskoj regionalnoj ligi prve DPC sezone, gde je uspeo da osvoji 5. mesto i novčanu nagradu od $9,000.

Pridružili su mu se i saigrači iz bivše ekipe Spider Pigzs, Dino ''dnz'' Šavuk, kao i Toni ''No!ob'' Asaf, koji će i u Level Up-u zauzeti support i mid poziciju.

Na offlane poziciju dolazi Gleb ''Funn1k'' Lipatnjikov, koga se verovatno sećate iz TI3 Na'Vi ere. Funn1k je sa svojom ekipom uspeo da osvoji srebrnu medalju na ovom prestižnom takmičenju.

Poslednji i verovatno neinteresantniji član je Brazilac Leonardo ''RdO'' Fernanđes, koji je do nedavno nastupao u bojama Dendijeve ekipe B8.

Ne smemo da zaboravimo ni na Viktora ''Buktop'' Kneževića, koji će zauzeti poziciju trenera.

Level Up nastoji da odvede balkanski Dota 2 region u nove pobede sa drugom DPC sezonom, ali će se pre toga oprobati na Dota 2 Champions League 2021 Season 1 turniru, koji počinje upravo sutra.

Level Up esports su:

  1. Leonardo ''RdO'' Fernanđes
  2. Toni ''No!ob'' Asaf
  3. Gleb ''Funn1k'' Lipatnjikov
  4. Dino ''dnz'' Šavuk
  5. Nikola ''LeBron'' Popović
  6. Viktor ''Buktop'' Knežević (Trener)

Kako vam se čini nova ekipa?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA