Team Unique dodao Rostislava ''fn'' Lozovoia u Dota 2 sastav

On će zameniti Jaroslava ''Pikachu'' Vasilenka koji je krajem prošlog meseca napustio tim.

  • 0
Foto: DreamLeague

Fn će biti Team Unique-ov novi igrač na srednjem lejnu u sledećoj DPC regionalnoj sezoni. Ekipa je uspela da zadrži svoje mesto među najelitnijim timovima CIS regiona prošle sezone, pobedom nad Team Empire-om u odlučujućem meču za šestu poziciju. Sa druge strane, Fn je prošlu sezonu proveo u ekipi Live to Win, za koju je igrao sve dok AS Monaco Gambit nije potpisao tim, a njega je zamenio no[o]ne.

Team Unique je zadnjih meseci često menjao sastav, a i dalje ne znamo šta se dešava sa neaktivnim igračima ovog tima od kojih su neki Egor ''19teen'' Leksutin i Danil ''illusion'' Grževka. Da li ekipa planira da ih koristi kao izmene ili će se priključiti nekom drugom timu pred početak sledeće regionalne lige?

Sastav Team Unique-a za sledeću sezonu svakako je kompletiran, i saznaćemo da li mogu da ostvare još bolju poziciju, u konkurenciji koja se na prvi pogled čini jačom nego prošle sezone. Igrači koji predstavljaju Team Unique su:

  1. Nikita ''Palantimos'' Grinkevič
  2. Rostislav ''fn'' Lozovoi
  3. Andri ''Ghostik'' Kadik
  4. Danil ''Bignum'' Šekovtsov
  5. Semion ''CemaTheSlayer'' Krivulja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA