Team Nigma pomerila w33 iz aktivne postave

Poslednji igrač koji je došao, je prvi igrač koji verovatno odlazi iz Team Nigma-e.

  • 0
Foto: EPICENTER 2019

Alivi ''w33'' Omar neće od sledeće sezone igrati za prvu postavu Team Nigma-e. Ekipa je sinoć objavila da w33 neće napustiti tim, i stavili su ga u neaktivan sastav kao šestog igrača. Mada Omar može i da prihvata ponude od drugih timova. Nigma od prošlog The International-a nije uspela da ponovi dobru formu i rezultate, a poslednji Majdžor turnir ih je ubedio da se moraju praviti izmene u timu.

Nigma nije dala razlog zašto se odlučila da zameni igrača na srednjem lejnu, ali velika je verovatnoća da nisu zadovoljni što su bili prvi tim koji je ispao sa Mejdžor turnira, iako su igrali bez MinD_ContRoL-a, koji je testiran pozitivno na kovid pre turnira.

Ekipe imaju još malo vremena da se odluče od kojih igrača odustaju ako žele da im se ne oduzimaju DPC poeni izmenama u toku liga, a 11. april je poslednji dan kada timovi mogu da potpišu nove igrače. Slobodnih mesta nema mnogo, pa ne možemo ni da predpostavimo gde bi w33 mogao da nastavi sezonu. Očekujte dosta novih premeštanja na Dota 2 sceni narednih dana.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA