Sneyking dolazi u evropski Tundra Esports

Pošto se danac Biver povukao iz profesionalne Dote, ekipa je našla odličnu zamenu na poziciji saporta.

  • 0
Foto: Tundra Esports

Džingdžun ''Sneyking'' Wu od sledeće sezone takmičiće se u drugoj regionalnoj ligi dok smo u prvoj mogli da ga gledamo u severnoameričkom timu Sadboys, zajedno sa veteranima ppd i Fear-om. Ekipa nije baš impresionirala igrom ali su završili na petom mestu i obezbedili opstanak u gornjoj diviziji.

I pored toga što može da nastavi takmičenje u severnoameričkoj gornjoj diviziji, Sneyking se ipak odlučio da pređe u Tundra Esports koji je imao slične rezultate u evropskoj diviziji kao i njegov prošli tim u americi. Možda je ponuda bila previše dobra da bi se odbila?

Sneyking je svakako pojačajanje za ekipu koja i pored toga što je završila na šestoj poziciji u evropskoj ligi, pokazala da imaju materijala da iznenade jače timove sa raznovrsnim strategijama. Tundra Esports-u je malo falili i da budu četvrti predstavnik evrope ali je Team Liquid ipak u tajbrejkeru uspeo da zaradi mesto na Mejdžoru.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA