• 0

Sneyking dolazi u evropski Tundra Esports

, Telegraf

Pošto se danac Biver povukao iz profesionalne Dote, ekipa je našla odličnu zamenu na poziciji saporta.

  • 0

Džingdžun ''Sneyking'' Wu od sledeće sezone takmičiće se u drugoj regionalnoj ligi dok smo u prvoj mogli da ga gledamo u severnoameričkom timu Sadboys, zajedno sa veteranima ppd i Fear-om. Ekipa nije baš impresionirala igrom ali su završili na petom mestu i obezbedili opstanak u gornjoj diviziji.

I pored toga što može da nastavi takmičenje u severnoameričkoj gornjoj diviziji, Sneyking se ipak odlučio da pređe u Tundra Esports koji je imao slične rezultate u evropskoj diviziji kao i njegov prošli tim u americi. Možda je ponuda bila previše dobra da bi se odbila?

Sneyking je svakako pojačajanje za ekipu koja i pored toga što je završila na šestoj poziciji u evropskoj ligi, pokazala da imaju materijala da iznenade jače timove sa raznovrsnim strategijama. Tundra Esports-u je malo falili i da budu četvrti predstavnik evrope ali je Team Liquid ipak u tajbrejkeru uspeo da zaradi mesto na Mejdžoru.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima