≫ 

Naši Dota 2 igrači večeras igraju važan meč

MiLAN i BoraNija igraju danas od 21:00 drugi meč donje evropske divizije.

  • 0
Foto: DreamHack Dota

Može li Ghost Frogs da se izbori za plasman u gornju diviziju? Za sada sve ide po planu, jer su u prvom meču trijumfovali nad ekipom Into The Breach, a seriju pobeda žele da nastave i danas protiv švedskog miksa Team Bald. Ekipe su se već sastale u kvalifikacijama za regionalnue lige, a Ghost Frogs je bio ubedljiv u obe partije, i izbacili su Team Bald u donji breket kroz koji su se na kraju i kvalifikovali.

Ghost Frogs ekipa želi da se domogne nekog od prva dva mesta koja vode u gornju diviziju međutim put neće biti lak. Vikin.gg i Chicken Fighters žele da se vrate među najbolje timove Evrope, a i srpska organizacija Level UP je takođe među favoritima za neko od prva dva mesta.

Meč između Ghost Frogs i Team Bald počinje u 21:00 po našem vremenu, a pre toga možete pogledati u 18:00 duel gornje divizije između Team Nigma i Team Liquid gde ćemo sigurno videti dosta dobre Dote. Strim možete pratiti OVDE.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA