≫ 

Avio kompanija postala sponzor poznatoj Dota 2 ekipi

Nekadašnji osvajač prestižnog The International turnira dobija velikog sponzora.

  • 0
avion Foto: Unsplash

Etihad Airways je postao prva avio kompanija koja sponzoriše Dota 2 tim, a čast je pripala Team Nigma-i. Igrači će se ujedno i preseliti u gejming kompleks na Jas ostrvu u Abu Dabiju. Zemlje poput Bliskog istoka počinju da ulažu veliki novac u esports, a kompanija veruje da će prisustvo Nigme privući talente iz regiona dok se stvara gejming ekosistem.

Nadamo se da će esports zaobići sudbinu tradicionalnih sportova poput fudbala, gde je novac počeo da nadjačava strast i ljubav prema sportu i zdravoj konkurenciji, a najskoriji primer smo mogli videti prošle nedelje u vidu predloga o osnivanju Superlige.

Bila bi velika šteta, da ostanemo uskraćeni momentima kao što je OG-jevo neočekivano osvajanje The International-a 8, a da u zamenu dobijemo nekoliko timova koji se vrte na svim turnirima, ali izgleda da se sve kreće u tom pravcu. Srećom, Dota je igra psihe i živaca, pa će milijarderi uvideti da ne mogu baš sve da kontrolišu, poput Kuroky-jevih loših pikova.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA