Naši esportisti beleže drugi poraz u najprestižnijoj Dota 2 ligi

Težak meč za naše momke

  • 0
milan-boranija-dota2 Printskrin: twitch.tv/dreamleague

Naši iskusni Dota 2 veterani Duško ”BoraNija” Boranijašević i Milan ”MiLAN” Kozomara i njihov sastav Ghost Frogs su sinoć odigrali svoj 4. meč u drugoj evropskoj Dota 2 ligi. Posle teške borbe, okršaj se za naše momke nažalost završio sa porazom.

Ako vam nije poznata, Ghost Frogs je mešana evropska ekipa za koju igraju i naši igrači Duško ''BoraNija'' Boranijašević i Milan ''MiLAN'' Kozomara, koji imaju dosta iskustva na profesionalnoj Dota 2 sceni. U njihovoj karijeri su nastupali za mnoge uspešne internacionalne timove, ali i neke domaće.

Sinoć u 21:00 čas su ušli u okršaj sa mešanim evropskom ekipom No Bounty Hunter. BoraNija i MiLAN su se definitivno namučili, ali trud nije bio dovoljan. Posle 3 teške partije, Ghost Frogs su pretrpeli poraz, što ih zajedno sa protivnicima stavlja u samo središte grupe. Obe ekipe trenutno beleže rezultat 2:2.

BoraNija i MiLAN su svoj prvi poraz pretrpeli od domaće ekipe Level Up, na čijem čelu je Nikola ''LeBron'' Popović. Trijumf je bio više nego ubedljiv, što Level Up stavlja na sam vrh druge evropske lige.

BoraNija i MiLAN svoj sledeći meč igraju sledeće nedelje, 5. maja, i to protiv tima Chicken Fighters.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA