≫ 

Ne propustite ovonedeljnu završnicu Dota DPC liga!

Poslednji mečevi u regionalnim grupama su pred nama i konačno ćemo saznati koje timove ćemo gledati na sledećem Mejdžoru.

  • 0
Foto: DreamHack Dota 2

Neki timovi su već rezervisali svoje mesto u Kijevu dok u kineskoj gornjoj diviziji, Jugoistočnoj Aziji i Južnoj Americi još ništa nije rešeno. Alliance će sigurno biti jedan od predstavnika Zapadne Evrope, Virtus.pro su još jednom završili ligu Istočne Evrope bez poraza, a pridružiće im se Team Spirit. Za poziciju u Wild Card fazi ove nedelje će se boriti ekipe AS Monaco Gambit, Natus Vincere i Team Unique.

Foto: DreamHack Dota

U diviziji Severne Amerike Quincy Crew, Evil Geniuses i Undying su u konkurenciji za dva mesta koja pripadaju američkim predstavnicima na Majdžoru, a u Južnoj Americi čak četiri ekipe su još u igri za prva dva mesta. U Kini je još neizvesnije jer jedino Team Aster može malo opuštenije da dočeka ovonedeljne mečeve. Oni su trenutno na vrhu tabele sa skorom 5-1, a šest ekipa kineske gornje divizije i dalje ima šansu da se pojavi na Mejdžoru.

Uzbudljivo je i u Jugoistočnoj Aziji. Fnatic, T1 i TNC Predator imaju po četiri pobede, a Execration i veliko iznenađenje prošlog Mejdžora, OB Esports x Neon, moraju da pobede u ovonedeljnim mečevima. Sudbina mnogih timova se odlučuje ove nedelje ali ne i sudbina domaće organizacije Level UP. Ekipa je prošle nedelje završila posao u donjoj diviziji Zapadne Evrope i sledeće sezone će igrati protiv najboljih ekipa iz regije. Level Up može da bezbrižno igra poslednji meč u ligi jer imaju zagarantovano drugo mesto, a ekipu ćemo poslednji put u donjoj diviziji gledati 19. maja protiv Team Bald.

Obavezno ispratite završnice uzbudljivih liga i pogledajte rasporede mečeva na ovom linku. Nakon ove nedelje sledi kratka pauza pa se pripremamo za 2. jun i Mejdžor u Kijevu.

Printscreen - Valve/Dota 2
Printscreen - Valve/Dota 2

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA