Ozbiljna premeštanja na istočnoevropskoj Dota 2 sceni

Natus Vincere je jedva opstao u gornjoj diviziji Istočne Evrope, a loši rezultati teraju legendarnu organizaciju na nove izmene.

  • 0
Foto: Natusvincere

Većini Dota 2 navijača bilo je čudno što je NaVi pred početak druge DPC sezone odlučio da zameni standardnog oflejnera Viktora ''GeneraL'' Nigrinia sa Romanom ''RAMZES666'' Kušnjarevim. Iako je Ramzes nekada bio jedan od najboljih igrača Dote, ukrajinska organizacija je preterano reagovala na komplikacije koje su ih zadesile na Mejdžoru u Singapuru.

Ispostavlja se da je ovaj potez odveo ekipu u totalno drugom pravcu jer se NaVi jedva izborio za šestu poziciju u gornjoj diviziji Istočne Evrope. Ekipa ipak nastavlja sa promenama, a sinoć su postigli dogovor sa dva nezadovoljna igrača iz AS Monaco Gambit-a.

Akbar ''SoNNeiko'' Butaev i Vladimir ''No[o]one'' Minenko ne žele više da se zadržavaju u Gambit-u pored toga što je tim izborio plasman u Wild Card-u sledećeg Mejdžora. SoNNeiko je već negde na polovini druge sezone otkrio da želi da napusti tim, a No[o]one je od tada preuzeo ulogu kapitena i draftovao.

Gambit će njih dovojcu zameniti sa Stanislavom ''633'' Glušanom i Artemom ''Lorenof'' Melnikom koji će pokušati da pomognu ekipi koja treba da se probije kroz odličnu konkurenciju u Wild Card-u ako planiraju da se pojave u grupnoj fazi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA