Gledajte najbolje Dota 2 ekipe danas od 13:00!

Kijev Major može da počne

  • 0
dota2-major-kijev1

Foto: WePlay

Stigli smo i do poslednje stanice pred najveći Dota 2 turnir, The International šampionat. Spremite se za Major LAN turnir u Kijevu! U periodu od 2. do 13. juna, 18 ekipa će odmeriti snage i boriti se za plasman na The International.

 

Major otvara Wild Card faza, gde će se 6 ekipa boriti za prolaz u grupnu fazu. Sistem je vrlo surov doduše, jer će samo 2 tima opstati. Wild Card fazu otvaraju Team Secret iz evropske lige i AS Monaco Gambit iz istočnoevropske lige. Ostali Wild Card timovi su Team Nigma, Vici Gaming, Invictus Gaming i Excecration.

Danas ćemo imati priliku da gledamo 4 BO2 meča. Team Secret danas igra čak 2 partije, tako da ćemo na kraju dana već saznati njihove šanse za prolaz u dalju fazu takmičenja.

Nagradni fond celog Majora je $500,000 i 2700 DPC poena, koji su neophodni za plasman na The International. Samo 8 najboljih ekipa će osvojiti deo nagrade.

Wild Card faza se nastavlja i sutra, u isto vreme. Drugi dan otvaraju Vici Gaming i Team Nigma. Dodatne informacije o turniru možete pronaći ovde.

Turnir će biti održan uživo, ali bez publike i uz striktne sigurnosne mere.

Prenos Majora možete pratiti na zvaničnom WePlay Twitch kanalu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA