Učestvujte i vi u kvalifikacijama za najprestižniji Dota 2 turnir

Dok se najbolje Dota 2 ekipe pripremaju za svoje mečeve na današnjem Mejdžoru, ekipe koje nisu izborile učešće dobile su raspored održavanja otvorenih kvalifikacija.

  • 0
ti10-3-dota Foto: Valve

Sve ekipe koje nisu skupile dovoljno DPC poena na regionalnim ligama imaju poslednju šansu da se izbore za mesto na The International 10. U otvorenim kvalifikacijam može da učestvuje bilo koja amaterska ili profesionalna ekipa, tako da svi počinju takmičenje iz iste pozicije. Pored glavne nagrade, plasmana na The International, otvorene kvalifikacije predstavljaju i dobru šansu da Dota 2 organizacije možda primete talentovane ekipe. Verovatno će se svi moliti da izbegnu OG u širokom luku.

Prvo će startovati kvalifikacije za ekipe iz Istočne Evrope i Južne Amerike 23. juna, nedelju dana kasnije počinje Severna Amerika i Jugoistočna Azija, a Kina i Evropa bi trebali da održe svoje kvalifikacije od 7. do 10. jula. Valve će izbaciti i nove sadržaje za Dota Plus, a svi vlasnici će dobiti nove kvestove, banere za gildove kao i tri emotikona, tri spreja i isto toliko čat vil reakcija. Letnji sezonski paketi će se takođe naći u igri i u njima možete izvući nove skinove za Chaos Knight, Phantom Assasin, Outworld Destroyer, Wraith King, Sven, Treant Protector, Huskar, Brewmaster, Storm Spirit i Naga Siren heroje.

Vratiće se i mogućnost da bacite kosku svojim saigračima, a detaljan pregled novih sitnica možete progledati na zvaničnom blogu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA