• 0

Čekanju je došao kraj! Novi Battle Pass u Doti 2

, Telegraf

Valve je izbacio prvi ovogodišnji Dota 2 Battle Pass i objavio detalje novog event-a, zajedno sa Spectre Arcana paketom i novom Dragon Knight personom.

  • 0

Battle Pass košta 7,49 dolara za igrače koji žele da počnu od prvog nivoa, a moguće je kupiti i pakete koji će vam dati 50 ili 100 levela. Prihod od prodaje neće biti prebačen u nagradni fond The International-a 10, koji je već prerastao cifru od 40 miliona pomoću prošlogodišnjeg Pass-a.

Kao i obično, nagrade iz Pass-a osvajate igranjem mečeva, ispunjavanjem ciljeva ili direktnom kupovinom levela. Neke od ovih nagrada su novi Immortal Treasure-i, Dragon Knight persona, Spectre arkana i još mnogo toga.

Dota fanovi su arkanu čekali skoro godinu dana, a možete otključati i drugi stil, jedinstvene animacije i preko 500 novih komentara heroja. Phantom Ascension stil dobijate kada postignete Mega Kill niz u 100 različitih partija. Stil ne morate otključati dok traje Battle Pass 2021.

Dragon Knight dobija posebnu personu zasnovanu na Netflix animi. Davionov set se može dodatno promeniti sa slomljenim mačem, kacigom i oklopom, koje dobijate dok levelujete Pass iznad nivoa 200.

Na Nemestice event-u igrači će skupljati fragmente srušenog meteorita, koji mogu da poboljšaju sposobnosti vašem heroju i promene osnove Dote. Vratio se i Cavern Crawl događaj. U igru će doći i nedeljni zadaci putem kojih ćete moći da zaradite još poena, a biće dodat i novi Dota asistent koji će vam pomagati u toku partije.

Očekujte još Treasures-a, Chat Wheel-ova, Sezonskih efekata, Emotikona, Sprejeva i drugih sadržaja koji će doći narednih meseci. Zanimljivo je da ovo nije jedini Battle Pass koji će izaći ove godine. Krajem godine bi trebao da se pojavi još jedna verzija koja će sadržati još novih sadržaja.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima