Publika na Dota 2 Internationalu je još uvek pod znakom pitanja

Najveći esports događaj godine, Dota 2 International, počinje za nešto više od mesec dana, a Valve još uvek nije siguran da li će moći da dozvoli publici da prisustvuje turniru!

  • 0
ti10-the-international-dota2 Foto: Valve

Pandemija virusa kovid-19 je sprečila da se International održi 2020. godine, zbog čega smo se svi nadali da se ove godine neće ponoviti ista sudbina. Turnir je prvobitno trebao da se odigra u avgustu u Stokholmu, ali zbog loše organizacije švedske vlasti, koja nije mogla da osigura svim igračima i zaposlenim siguran ulaz, došlo je do promene lokacije i datuma.

Pošto se radi o turniru koji ima nagradni fond od 40 miliona dolara i koji bi bi najveći u istoriji esporta, Valve je znao da ne sme da dođe do novih odlaganja, zbog čega je turnir prebačen u Bukurešt. Više nema sumnje da će se International odigrati od 7-17. oktobra, ali još uvek nismo sigurni da li će gledaoci biti prisutni.

Zbog ponovnog povećanja broja zaraženih, Valve još uvek ne sme da pusti karte u prodaju. Oni su ovog vikenda obavestili svoje fanove da je situacija specifična i da sve može da se promeni u sekundi, zbog čega se nadaju da će uskoro moći da podele sve potrebne informacije.

U svakom slučaju, nema sumnje da će taj turnir početi za mesec dana, ali se mi nadamo da će publika biti prisutna kako bi celo iskustvo moglo da bude kompletno!

Kompletnu izjavu Valve-a možete pročitati na sledećem linku!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA